Mijn naam is Margo Versteeg, woonachtig in de Hof van Twente. In 1999 ben ik als algemeen fysiotherapeute gestart bij Fysiotherapie de Werfheegde. In de jaren daarna volgde ik diverse bijscholingen; het vak fysiotherapie heeft veel te bieden en er zijn veel specialisatiemogelijkheden.
Geïntrigeerd door patiënten met frequent aanwezige buik-, bekken-, en bekkenbodemklachten; de taboe welke op deze klachten rust, én de ervaren gevolgen van dit alles, ben ik mij verder gaan specialiseren. In 2016 ben ik afgestudeerd aan de SOMT als geregistreerd bekkenfysiotherapeut; een prachtig vak! Ik begeleid vrouwen en mannen, van alle leeftijden, met klachten in het buik-, bekken(bodem)- en lage rug gebied.
In de avonduren verzorg ik met veel plezier theorie- en praktijklessen ZwangerFit® en MamaFit.
Binnen al deze aspecten van mijn vak vind ik begeleiding van mensen volgens de laatste (wetenschappelijke) ontwikkelingen met persoonlijke aandacht dé basisvoorwaarde voor een optimaal behandelresultaat.

Kijk voor meer informatie over mijn werkgebieden op onze site. Heeft u vragen, dan hoor ik het graag! Bel, mail, of kom gewoon even binnen.

Specialisaties:
Algemene fysiotherapie                                                                                                                                                     MSc.Bekkenfysiotherapie  (lid NVFB)                                                                                                                              Hart- Vaat- en Longfysiotherapie  (lid COPE-actief / lid HVL-Twente)                                                                                                                                                    ZwangerFit® – en MamaFit -lessen
Medical taping

AGB-code 04101630
BIG-nr 99044598704

U kunt me bereiken op 053 – 5727561 of m.versteeg@fysiotherapiewerfheegde.nl