Fysiotherapie de Werfheegde is een eerste lijnspraktijk met 2 locaties in Haaksbergen. Wij zijn gevestigd aan de Spoelsterstraat en in het Gezondheidscentrum de Bouwmeester.

Een breed scala aan problemen van het bewegingsapparaat wordt behandeld.  De ene aandoening is goed  te behandelen met algemene fysiotherapie, andere klachten vragen om een gespecialiseerde benadering.

Team Werfheegde bestaat uit gespecialiseerde fysiotherapeuten. Met onze samenwerkingsverbanden kunnen wij instaan voor kwaliteit en doelmatigheid. Fysiotherapie de Werfheegde is lid van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie en opgenomen in de kwaliteitsregisters.

Een gespecialiseerde fysiotherapeut heeft zich, naast de algemene fysiotherapie, verder verdiept en is geschoold tot specialist in een specifiek vakgebied. In onze praktijk kunt u, naast algemene fysiotherapie terecht voor:

Kijk verder op deze site, of neem bij vragen contact op met onze praktijk. Wij informeren u graag over onze behandelmogelijkheden.

Zorg op maat is waar Fysiotherapie de Werfheegde voor staat, wij leveren preventieve en curatieve zorg, met aandacht voor persoonlijke begeleiding.